Om mig


Jag är en musikälskande trädgårdsvurmare med fingrarna i många burkar.  Med ett förflutet i musikvärlden driver jag sedan nu tio år Vansta Trädgård. Jag sitter gärna på en hästrygg och sjunger så fort jag får en chans, just nu i Stockholms Domkyrkokör.

Genom åren har jag haft ett antal egna företag. Först med musiken som sedan tog mig in i eventvärlden där jag drev Kulturmäklaren under dryga 10 år. Ett pärlband av fantastiska fester, all med kulturella teman, till lika fantastiska kunder: Tre, Stockholms 750 års jubileum, Riksantikvarieämbetet, Hästens sängar, Posten, Förläggareföreningen, Abb investment management och många fler, gjorde mig till slut mätt och belåten.

Som genom en slump fick jag i mitt sökande efter det egna växthuset erbjudande att sälja fantastiska engelska växthus i Sverige, ett erbjudande jag tog och här är vi nu. Mitt i en underbar trädgårdsvärld där vi får ta del av våra kunders inspirerande projekt, sköta vårt företag och odla vår underbara trädgård och inte minst – skriva i min blogg,